Издание брой 6

20.11.2020г.
Какъв ли доклад би изнесла ЕК след анализ на това продуктово позициониране на антимиротворен образ от ескалиращ вид?!
В случая с пълна сила работи твърдението, че възприятието е направлявана отвън халюцинация.
Тук кризата е и национална, и международна, основана на нарушения баланс за интересите на страната ни като развиващо се общество!
Европа гледа, но виждаме и ние! А Вашето безсрамие няма съществуващо равенство!

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/dzhambazki-za-naprezhenieto-pred-vmro-otgovorihme-absoljutno-adekvatno-na-tova-koeto-praviha-horata-pred-sgrada.html?fbclid=IwAR2q0-e_8n5_mQ5xeTQqW1gsiB6WwV-3j5J44LRq5p64OgXBQ6r5oPmk2Fw

13.11.2020г.
Какво ти причиняват, Хасково?!
Разбъркаха ти традициите, унижиха ти съществуването, потъпкаха ти територията!
Безцеремонно те подмятат от експеримент в експеримент! Без да мислят за бъдещето на децата ти!
#оставка
Елена Станкова:
„Стринко Мери, зам. кметица ли си, каква си, не ми пука много! Ама как ти дойде на акъла да си доведеш приятелката лаборантка, медицинско лице, и да я КУРдисате на длъжност мл.експерт “Детски градини”?! По твоята логика, в тази криза служителите от детските градини ли да тичат да спасяват здравеопазването?!
Стринко Мери, “Детските градини” са отговорност, там се кове манталитетът на поколенията ни, родолюбието, отговорностите! За безотговорните назначения по приятелски по време на криза лично ще те държим отговорна! Ще Ви държим отговорни всички лели, стринки, приятелки и държанки!
Ние, гражданите!“

10.11.2020г.
Знае ли областният управител на област Хасково колко са Ковид леглата в областта?!

Областен управител Хасково

10.11.2020г.
Областният управител на област Хасково е срам не само за областта, но и за всички граждани и институции от национален характер. Дори не смея да спомена ЕВРОПЕЙСКИЯ ни изглед от тази точка.
Стефка Здравкова болезнено унижава институцията, но интересното е, че самата тя не осъзнава позиционирането си в центъра на главозамайващата си неадекватност. Стресът в погледа й тече с пълна сила, без да знае къде и какво се случва процесуално, да не говорим за действия от превантивен характер.
Изучаването на българския език е право и задължение на всеки български гражданин, а при осъществяване на дейността си на територията на Репубика България органите на държавната и изпълнителна власт и техните администрации са длъжни да ползват БЪЛГАРСКИЯ КНИЖОВЕН ЕЗИК, но тук тези точки от закона са солидно погазени!
Дремките по време на пандемия, както и поставянето на такива лица с цели, различни от обществените, водят до дълбока криза на средата и разкриването на още много нелегални точки от покварената и измамна картина на назначенията, която клони до разпад по стълбицата от партийно до национално ниво.

https://www.facebook.com/watch/?v=429974678172195

09.11.2020г.
Кои са тези “праведници” на деня, които са си приписали правото да се ровят в личния свят на Министър-председателя и на Президента?!
Професионалните компетенции и приносът им към обществото са тези, които могат да изкажат претенциите към личностите им. Другото е чиста проба словесна имитация и последващи периодични сквернословия и интровертни смущения.

07.11.2020г.
Съвременната, трудна за имерване, безсрамна вълна на произвол без капка съвест, съжаление или смирение. На момент се запитах дали това наистина са човешки същества. Свидетели сме на поредното грандиозно изпитание, пред което сме изправени като общество. Да си човеколюбив, състрадателен и благ все още е върховна ценност, независимо от подобна липса на хигиена към живота.

https://btvnovinite.bg/predavania/btv-reporterite/btv-reporterite-darenija-mezhdu-parite-i-nadezhdata.html?fbclid=IwAR2QI7WrqCr9fvzrlNLMqCX7oJN0cYTGrUzgB8NUKUH6qqCJTi3ftpX-Z4s

07.11.2020г.
Добре е да се издаде предписание на колегата Лалов да се запознае с изискуемите фактори от социално отговорен тип и прилежащите към тях етикет и протокол в измерение на поведенчески принципи и принципи на организация от европейско ниво.
А относно естетиката, тя е свързана и с критиката, чието отражение дава върху нас. Тук краткостта е изчерпателна. Дизайнерското мислене пък е съединителната основа на желаното от човешка гледна точка с технологично осъществимото.
Така че смехът на Захариева при критика за ГЕРБа на Хасково е повече от плашещо поведенческо отклонение.
Но когато амбулантни търговци и ресторантьори са избирани за общински съветници, натоварени с функции, далеч от възможностите, резултати са с такова лице.

Общински съвет Хасково

07.11.2020г.
Джаро ми се кара, че не му давам коледна бисквитка. Аз хапвам, той ми се кара. За да се отърва от този пухкав вой и за да си изям бисквитката спокойно, му давам дента стик. Ето това е лошо възпитание! 😂
А той вече знае, че тактиката му работи! 🐶😍

23.10.2020г.
#хасково очаква своето освобождение от неграмотността, некадърността и предателството!
Георги Пеев:
„Искам #оставката на леля Стефка Здравкова, временен областен управител на Област Хасково, заради неадекватното ѝ поведение като ръководител на Областния кризисен щаб в борба с коронавируса. Тази нелепа администраторка дори не може адекватно да регистрира проблемите.
Защо, за Бога, трябва да поверяваме живота и здравето си в ръцете на подобни хора?
Boyko Borissov, толкова много ли мразиш Хасково, та назначи тази жена за областен управител? Какво сме ти направили, бе човеко???“

инж. Станислава-Владимира Станкова